BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs Frövi söker:

Projektingenjör Instrument

Anläggningsavdelningens huvudsakliga ansvar är att i nära samarbete med våra uppdragsgivare inom produktionsenheten Frövi/Rockhammar, främst Massabruket och Kartongbruket, driva projekt i form av investeringar och förändringsarbeten. I detta arbete ingår bland annat och som en mycket viktig del dokumentering samt upprätthållande av ett korrekt anläggningsregister.

Om tjänsten
Vi söker två Projektingenjörer Instrument. För en av tjänsterna ligger tyngdpunkten mot, men ej begränsat till, instrumentprojektering och att leda instrument montage, för den andra tjänsten ligger tyngdpunkten, men ej begränsat till, instrumentkonstruktion. 

De två tjänsternas inriktning varierar något men den primära inriktningen är att driva, konstruera, dokumentera och genomföra förändringsarbeten samt investeringsprojekt i våra uppdragsgivares anläggningar men även andra arbetsuppgifter förekommer såsom t ex utveckling av arbetssätt och projektverktyg inom avdelningen.

Kvalifikationer
Du är högskoleingenjör med inriktning mot instrument eller motsvarande. Du har erfarenhet av instrumentprojektering och konstruktion inom processindustrin eller motsvarande erfarenhet från liknande befattning.
Du har kunskap om och erfarenhet av upphandling gällande instrumentutrustning och montage samt av att leda instrumentmontage och att leda konsulter i projektarbeten.

Personliga egenskaper
Du är strukturerad, ansvarstagande samt självständig med en god förmåga att samarbeta. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Isenström, Anläggningschef, 0581-37 342 alt 070-167 73 42. 

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj.